1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a

 H-P: 8.00-19.00, SZ: előzetes telefonos bejelentkezés alapján

1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a | 0630-715-4385szepsegvolgy@gmail.com | H-P: 8.00-19.00, SZ: előzetes telefonos bejelentkezés alapján

Szolgáltatásaink

Fodrászat

Modern, extravagáns, hagyományos, báli és esküvői frizurák készítése, minden korosztálynak igény szerint.

Aktuális ajánlatunk: hajhosszabbítás
A hosszú haj a nőiesség szimbóluma.
Ma már mindenkinek lehet hosszú, dús haja. Szalonunkban a hajhosszabbítás, hajdúsítás különböző technikáit alkalmazzuk.

Kozmetika

Kozmetikánk több éve családias, kellemes légkörben várja vendégeit. Napjaink modern és színvonalas kezelései mellett folyamatosan törekszünk a megújulásra és új technikák alkalmazására. Megújult kozmetikánkba szeretettel várjuk régi és új vendégeinket! Látogasson el hozzánk, hangulatos, kellemes, új környezetben szépülhet!
Kozmetikánkban a kezelések Vagheggi professzionális termékeivel végezzük, mivel csak természetes növényi alapú anyagokat tartalmaznak, a vendégek így látványos eredményeket tapasztalhatnak.

Kozmetikus:
Novák Lili 0631-780-3083

műköröm-manikür

Műköröm – manikűr

A jó megjelenéshez, kellemes közérzetünkhöz ma már hozzá tartozik az ápolt kéz is.
Kezünket, körmeinket manikűr, illetve műköröm segítségével tehetjük még szebbé, esztétikusabbá.
A tél és a nyár beköszöntével azonban kezünk fokozott törődést igényel, ezért különösen fontos a hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr és köröm ápolása.

Manikűrösünk: Magdi 0670-556-9547

Pedikűr

Nézzen a sarkára! Repedezett? Kérges? Hiába dörzsöli habkővel, az otthoni ápolás nem helyettesít egy jó szakembert!

Jöjjön most pedikűrre!

Végre nem kell aggódnia, ha repedezett a sarka, vízhiányos, száraz a lábbőre, benőtt, sérült a körme!
Látogasson el szalonunkba, van megoldás! Minden bőrtípusnak megfelelő kezeléseket adunk. Az alkalmazott hatóanyagok összetevői holt tengerisókból, moszatokból, zöld és barna algákból, vitaminokból, gyógynövényekből állnak. Szezonálisan állítjuk elő kezelési programjainkat.

Pedikűrösünk: Gyöngyi 0630-723-4522

pedikűr

Szempilla építés

Varázslatos tekintet, csábító pillantás!

 1D szempilla építés

szempilla-epites-uj-400x379w

Az 1D szempilla a legtermészetesebb hatást adja. Olyan vendégeknek ajánljuk, akik a természetesnek tűnő szempillákat szeretik.

Érdeklődés: Doroti 0670-272-8744

szempilla építés
masszázs

Masszázs

Masszőrök:

Györgyi: 0670-243-8634
Gabi: 0620-563-2236
Anett: 0670-323-4322
Misi: 0630-317-9373

Fülgyertyázás

A fülgyertya alkalmazása nyugtatóan hat gyermekre és felnőttre egyaránt; elősegíti a stressz oldását, és segít az ellazulásban.

Testgyertyázás

A testgyertya enyhe hő és vákuum hatásával, valamint a gyógynövények gőzeinek segítségével stimulálja a meridiánokon lévő akupunktúrás pontokat és enyhítheti a tüneteket.

Frissítő talpmasszázs

A vendég igényének és lelkiállapotának megfelelően lazító, serkentő vagy nyugtató olajkombinációt választok.

Érdeklődés: Gyöngyi 0630-723-4522

fulgyertyazas-500x357w
uv mentes barnítás

By Nature – UV mentes barnítás

Magyarországon piacvezető, egyedülálló technológiával, kizárólag természetes anyagokkal végzett UV mentes barnítással várja vendégeinket szakképzett személyzetünk! Választható színárnyalatok, foltmentes gyönyörű barnaság pár perc alatt!

Mi az a By nature? A By nature barnitó spray rendszer az egyetlen megoldás a napozás nélküli, UV mentes, tökéletes barnulásra.
Bizonyított tény, hogy a napsugárzás súlyos, gyakran visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a bőrben. A nap káros sugarai felelősek nemcsak a szeplők és a csúnya májfoltok megjelenéséért, hanem a bőr idő előtti öregedéséért, ráncosodásáért, sőt, az anyajegyek daganatos elváltozásáért, a melanózis kialakulásáért is.

Érdeklődés: Magdi 0670-556-9547

Férfiaknak

A régi mondás szerint elég, ha a férfi egy fokkal szebb, mint az ördög – napjainkban azonban egy magára valamit adó férfi tudja, ez a közmondás már régóta nem igaz.

A férfiak napjainkban egyre többet foglalkoznak a megjelenésükkel, szalonunkban várjuk az igényes, mindennapi megjelenésükre adó férfiakat egy hajvágásra, speciális kozmetikai kezelésre.

És, ha csak egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágynak, vagy egy pihentető masszázsra, esetleg egy barnító fújásra – nálunk mindezt megkaphatja.

Jöjjön be…

Kényeztesse magát egy pihentető napon szépségszalonunkban!

Fizetéskor elfogadjuk:

otp_szep_logo-407x65w