1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a

 H-P: 8.00-19.00, SZ: előzetes telefonos bejelentkezés alapján

1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a | 0630-715-4385szepsegvolgy@gmail.com | H-P: 8.00-19.00, SZ: előzetes telefonos bejelentkezés alapján

Ajándékutalvány fizetés PayPal segítségével

Két fajta PayPal fizetés van.

  • Az egyik PayPal fizetési módnál van paypal regisztrációja és van rajta egyenlege, vagy bankkártyája van hozzácsatolva. (Choose a way to pay)
  • A másik paypal fizetés, mikor nincs regisztrációja, de a paypal rendszerét használja a bankkártyás vásárláshoz. Így a bankkártyás adatai biztonságban maradnak, a fizetés befejezésekor létrejön a PayPal fiókja. (Create a PayPal account)

Fizetés PayPal fiókkal rendelkezőknek

Fizetes-PayPal-szamlaval-800x800wA meglévő PayPal fiók használatakor adja meg a fiókhoz tartozó e-mail címét és jelszavát.  Ha elfelejtette a fiókjához email címét, vagy ahhoz tartozó jelszavát, akkor a “Forgot your email or password?” kérdésre kattintva kaphat segítséget. A képernyő alján lévő “Megszakítás és vissza a következőre: Kárpáteurópa idegenforgalmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű társaság” linkre kattintva megszakíthatja a fizetési folyamatot és visszatérhet a Szépségvölgye Szalon weboldalára.

Fizetés bankkártyával (új PayPal fiók létrehozása – Create a PayPal account)

Fizetes-Bankartyaval-PayPal-szamla-letrehozasa-800x800w

Amennyiben a bankkártyás fizetés választottuk, a számlázási adatokon túl, a PayPal fiók létrehozása érdekében meg kell telefonszámunkat (SMS-ben küldött biztonsági kód fogadására alkalmas) e-mail címünket, jelszót, születési dátmunkat. Az e-mail fiókot és jelszót biztonságos módon őrizzük meg, ugyanis egy következő PayPal-os vásárlásnál már ezekkel a fiók adatokkal tudunk vásárolni, illetve ezekkel tudunk belépni a PayPal fiókunkba.
Itt is megszakíthatjuk a fizetést és visszatérhetünk a Szépségvölgye Szalon weboldalára.

Jöjjön be…

Kényeztesse magát egy pihentető napon szépségszalonunkban!