1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a - Térkép | 06/30 715 4385 | szepsegvolgy@gmail.com | H-P 8.00-20.00, SZ 8.00-12.00
Menü

UV mentes barnítás

By nature - UV mentes barnítás!
Magyarországon piacvezető, egyedülálló technológiával, kizárólag természetes anyagokkal végzett UV mentes barnítással várja vendégeinket szakképzett személyzetünk! Választható színárnyalatok, foltmentes gyönyörű barnaság pár perc alatt!
Mi az a By nature? A By nature barnitó spray rendszer: Az egyetlen megoldás a napozás nélküli UV mentes tökéletes barnulásra.
Bizonyított tény, hogy a napsugárzás súlyos, gyakran visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a bőrben. A nap káros sugarai felelősek nemcsak a szeplők és a csúnya májfoltok megjelenéséért, hanem a bőr idő előtti öregedéséért, ráncosodásáért, sőt, az anyajegyek daganatos elváltozásáért, a melanózis kialakulásáért is.
A BY NATURE BARNÍTÓ RENDSZER TECHNOLÓGIAI ÚJDONSÁGA A barnító spray működésének az a lényege, hogy egy erre a célra kifejlesztett berendezés segítségével egy speciális barnító folyadékkal permetezik be a bőrt. Amikor a kezelés során a bőrre permetezett barnító folyadék aktív hatóanyagai reakcióba lépnek a bőr felületi rétegének pigmentjeivel és az aminosavakkal, létrejön az egészséges – napfény nélküli – tökéletes barnulás. A By Nature különleges barnító folyadéka kiváló minőségű, természetes anyagokat tartalmaz. Az aktív összetevők gyümölcsökből kivont színtelen cukrok: dihydroxiaceton (DHA) és erythrulose. A folyadék ezen kívül zöld tea-, Aloe Vera-, kamilla- és körömvirág- és egyéb más növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek táplálják és nyugtatják a bőrt. Mivel a hypoallergén folyadékot kimondottan az érzékeny bőr számára fejlesztették ki, ezért nem tartalmaz olyan anyagokat (alkoholt, olajat, parabeneket), amelyek esetleg allergiás tüneteket okozhatnának, vagy a bőr kiszáradását idézhetnék elő.

A barnító spray előnyei: A szervezetre ártalmatlan, természetes anyagokból készül. Egészséges barnulást biztosít veszélyes UV-sugárzás nélkül. A napsugárzásra érzékeny, leégésre hajlamos, nagyon fehér bőrűek is „lebarnulhatnak”. Egyenletes, foltok és „lyukak” nélküli bronz színárnyalatot eredményez, mely hasonló a természetes barnuláshoz. A By Nature modern technikája révén bőrét pár perc alatt gyönyörű bronzbarnává varázsolhatja! Nem kell megvárnia a nyarat, és nem szükséges órákon keresztül a tűző napon égetnie a bőrét: egész évben egyenletesen barna lehet.

A bőr előkészítése a barnító kezelés előtt: Kezelés előtt borotváljon le minden felesleges szőrzetet, mert a kezelés utáni szőrtelenítés felgyorsítja a bőr kifakulását a borotvált területen. Kezelés előtt ne használjon semmilyen kozmetikai szert (smink, krém, testápoló, dezodor, stb.), mert ezek a szerek megakadályozzák a barnító folyadék megfelelő tapadását a bőrfelületre. A speciális By nature bőrradírral készítse elő a barnító kezeléshez a teljes bőrfelületet. A By nature bőrradír azért különleges, mert nemcsak az elhalt hámsejteket távolítja el a bőr felső rétegéből, hanem az ideális barnulás érdekében beállítja a bőr optimális pH-értékét. (Az olajbázisú bőrradírok erre a célra nem alkalmasak). A By nature barnító folyadék felvitelekor használjon sötét színű fürdőruhát, vagy a helyben kapott eldobható bikini alsót. A kezelésre kényelmes, lezser viseletben ajánlott érkezni, hogy a ruha ne dörzsölje le a barnító folyadékot bőréről.

A bőr ápolása a barnító kezelés után: A kezelés után ajánlott a By Nature testápolójának használata, amely speciális hatóanyagaival segíti megőrizni a bőr fényes barna színét. A barnaság tartóssága érdekében kezelés után 8 órán belül ne mossa le a kezelt bőrfelületet. Törülközéskor kerülje a bőr dörzsölését, a vizet a törölköző nyomkodásával itassa fel a bőrről. A kezelés után 8 órán belül lehetőleg kerülje az izzadással járó tevékenységeket. Az eleve barnább bőrűek egy speciális extra

barnító krém segítségével érhetnek el fokozott barnító hatást.

A barnító fújás ára: 3 500 Ft /alkalom
5 alkalmas bérlet: 15 000 Ft /bérletMagdi: 06/70-556-9547

Aktuális ajánlataink

 

FIGYELEM!
SZALONUNK ÚJ SZOLGÁLTATÁSOKSAL BŐVÜLT!

PROFESSZIONÁLIS SMINKTETOVÁLÁS!

Megszabadulhat a sminkelés mindennapos nyűgétől, mégis gyönyörű, diszkrét sminket viselhet a nap 24 órájában! Ez ma már nem lehetetlen.

 MŰSZEMPILLA!

A legtermészetesebb hatást nyújtó 1D-s szempilla építés bevezető áron!

Legyen a vendégünk próbálja ki új szolgáltatásainkat!

Szépségvölgye Szalon - 2011.
Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén:
1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a | 06/30 715 4385 | szepsegvolgy@gmail.com