1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a - Térkép | 06/30 715 4385 | szepsegvolgy@gmail.com | H-P 8.00-20.00, SZ 8.00-12.00
Menü

Férfiaknak

A régi mondás szerint elég, ha a férfi egy fokkal szebb, mint az ördög – napjainkban azonban egy magára valamit adó férfi tudja, ez a közmondás már régóta nem igaz

A férfiak napjainkban egyre többet foglalkoznak a megjelenésükkel, szalonunkban várjuk a az a igényes, mindennapi megjelenésükre adó férfiakat egy hajvágásra, speciális kozmetikai kezelésre.

És ha csak egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágynak egy pihentető masszázsra vagy akár egy barnító fújásra …

 

Szépségápolás férfiaknak
 

Fodrászat, hajvágás
A hajápolás elengedhetetlen része a hajmosás mellett (ami a féfiaknál mellesleg gyakoribb) a trendi frizura megválasztása a hajszínezés és festés. Szalonunkban fodrászaink ápolási tanácsokkal várják férfi vendégeinket!

Kozmetika, arcápolás
A férfiak számára is fontos az arcbőrüknek megfelelő kozmetikai kezelés, a kozmetikumok használata, a rendszeres arctisztítás és az öregedési folyamatok késleltetése. A férfiak olyan arckezelési programokat keresnek, melyek azonnal és intenzíven hatnak, ránctalanítanak, kellemes tapintásúak és kitűnő komfortérzetet adnak, tehát szabályozzák a faggyúmirigyek működését, ezért megszűnik az arc olajos csillogása, továbbá hidratálják a bőrt.

Szőrtelenítés
Napjainkban a szőrtelen férfi mellkas a divat, ezért sokan szabadulni szeretnének a férfias szőrszálaktól, ezt kozmetikánkban megtehetik

Testmasszázs
Talán minden férfi szereti a masszázst. Masszőreink a masszázsok széles skáláját biztosítják, legyen az relaxálás, a felfrissülés vagy éppen a letapadt izomzat fellazítása..

Manikűr, kézápolás
A férfiak manikűrje a japán manikűr, melynél a kéz- és a köröm klasszikus ápolását követően a köröm felületét polírozzuk. A kéz a jól ápoltság jelét mutatja, míg a körmök visszanyerik természetes fényüket.

Lábápolás
A férfiaknak nem a divatos cipők okoznak gondokat, hanem sokkal inkább a láb elhanyagoltsága, ezért számukra rendkívül fontos a rendszeres lábápolás.

Aktuális ajánlataink

 

FIGYELEM!
SZALONUNK ÚJ SZOLGÁLTATÁSOKSAL BŐVÜLT!

PROFESSZIONÁLIS SMINKTETOVÁLÁS!

Megszabadulhat a sminkelés mindennapos nyűgétől, mégis gyönyörű, diszkrét sminket viselhet a nap 24 órájában! Ez ma már nem lehetetlen.

 MŰSZEMPILLA!

A legtermészetesebb hatást nyújtó 1D-s szempilla építés bevezető áron!

Legyen a vendégünk próbálja ki új szolgáltatásainkat!

Szépségvölgye Szalon - 2011.
Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén:
1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a | 06/30 715 4385 | szepsegvolgy@gmail.com